Advies & Concept

Maximale impact
Na aan 300+ producties te hebben meegewerkt is het tijd om onze kennis met u te delen.
Wanneer heeft een video echt meerwaarde? Wanneer is een video weggegooid geld? Hoe breng ik mijn boodschap het best over? Hoe maak ik de perfecte PowerPoint presentatie?
"We adviseren u om geen film te maken" 
"Je kan tegenwoordig echt niet meer zonder een film" is een veelgehoorde kreet, maar is dit wel zo?  Ons uitgangspunt bij Bureau Reid om meerwaarde te creëren. Niet alleen voor onze klanten, maar ook voor iedereen die er mee in aanraking komt. Het kan dus zo zijn dat wij u adviseren om geen film te maken, omdat een ander medium meer impact geeft. 
Bureau Reid kan u adviseren bij het ontwikkelen van filmprojecten en trainingsprogramma's. Zowel in conceptuele fase als in latere stadia voor het stroomlijnen van het proces.

De kosten voor advies zijn €100 ex. per uur met een niet goed geld terug garantie. Mochten we een vervolg traject in gaan dan zal een deel van de advies kosten verrekend worden.
Daarnaast geeft Bureau Reid ook workshops aan over hoe je het meeste uit video-producties haalt en hoe je zelf aan de slag kunt en geld kunt besparen. Meer informatie hierover vind u bij 'Workshops'.​​​​​​​
Verstuur bericht
Bedankt voor je vraag !
Back to Top