Wordt een 'insider'

"Zelf trainingsmateriaal ontwikkelen en film producties maken is de beste manier om jezelf te ontwikkelen"

​​​​​​​Bij Bureau Reid hebben we ons gespecialiseerd in effectieve kennisoverdracht. Deze kennis zetten we in bij bij het ontwikkelen van videoproducties en educatieve projecten, maar de kennis delen delen we nu ook in onze workshops.


Film producties: Geld besparen en maximale impact
'Een insiders kijk op de videoindustrie.'
Wil je dat het ontwikkelen van videoproducties een intergraal onderdeel wordt van uw team? Of wil je dat uw team in staat is om zelfstandig lesmateriaal te ontwikkelen? Alles over het reilen en zeilen van film producties: 
- Betaal nooit meer te veel voor een video-opdracht. Aan de hand van voorbeelden krijg je een kijkje achter de schermen van de videoindustrie. Wanneer is video het juiste medium en wanneer niet? Hoe zorg je dat een videoproject soepel loopt? Waar moet je voor oppassen bij videoproducties? Hoe bespaar je geld op je volgende video?
Extra modules:
- Tijdens de workshop zelf een filmpje maken.
- Als team je eigen echte film maken. Dit is een langer lopend traject waarin we echt in samenwerking aan de slag gaan om een film of presentatie te maken.
Efficient het beste trainingsmateriaal en presentatiemateriaal ontwikkelen.
'The lean educator.'
De rol van manager of leider verandert steeds meer in die van een trainer. De meest succesvolle bedrijven zijn diegene die in staat zijn om hun personeel het beste te trainen en up-to-date te houden. 
Tegelijkertijd wordt er van scholen verwacht dat ze steeds meer van hun lesmateriaal zelf ontwikkelen en daarbij meer en meer gebruik gaan maken van video en andere digitale middelen.
"De docent van de toekomst is een lifestyle."
- De docent van de toekomst werkt niet volgens vast uitgestippelde paden. Hij ontwikkeld z'n eigen lesmateriaal volgens de principes van de 'lean movement' en werkt ongedwongen samen met andere docenten, professionals uit het werkveld en studenten. Wat is lean ontwikkelen? Hoe stel je de juiste vragen? Hoe ontwikkel je je eigen lesmateriaal? Wellbeing in het onderwijs? Wat betekent een leven lang leren voor The Lean Educator? Deze workshop is zowel voor docenten als voor niet docenten.
Extra modules:
- Online feedback op ontwikkeld trainingsmateriaal.
Combinatietraject
Combineer het beste van video met uw traingsmateriaal om de impact te vergroten.


Workshops zijn €75 per deelnemer en worden eens in de zoveel tijd aangeboden als webinar, maar kunnen ook worden afgenomen. Er geld dan een minimum van 10 deelnemers. Boven de 10 deelnemers zal de prijs per deelnemer wijzigen. De prijzen van de extra modules worden aan de hand van uw wensen bepaald.
Submit
Bedankt! We nemen zo snel mogelijk contact met u op
Back to Top